Кметът Мелемов поздрави хората с увреждания по повод Международния ден – 3 декември

Кметът Мелемов поздрави хората с увреждания по повод Международния ден – 3 декември

Кметът Николай Мелемов поздрави хората с увреждания по повод 3 декември, когато се отбелязва Международния им ден. Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание към всички вас, които ежедневно преодолявате трудности, непознати за останалата част от обществото. Винаги може да разчитате на моята подкрепа за решаване на вашите проблеми.

Пожелавам ви здраве , достоен живот и много сили, за да посрещате трудните моменти, които животът ви поднася. Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви препятствия, каза в поздрава си Мелемов. На тържеството на инвалидите, което се проведе тази неделя, присъстваха още зам.-областният управител Владимир Гърбелов, секретарят Момчил Николов, директорът на Дома за стари хора във Фатово Живко Билянов, председателят на Общинската организация на хората с увреждания в Чепеларе Милена Меркова и др.

Всички те поздравиха инвалидите по повод празника им. На тържеството присъстваха 180 човека. Председателката на регионалната структура на Съюза на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева благодари на Мелемов, че винаги помага на хората с увреждания. Тя благодари и на всички , които са помогнали, за да се осъществи празника на инвалидите. В община Смолян те са 800 от които над 100 са деца.

Вирни се горе