Кмътът на Девин приветства участниците в Национална научна конференция, връчиха му плакет

събота, 02 юни 2018 г.

Кметът на община Девин Красимир Даскалов приветства участниците в Националната научна конференция " 15 години фармация в Медицински университет – Пловдив " .

На форума присъстваха член кореспондент, професор – доктор Стефан Костянев – Ректор на Медицински университет – Пловдив, професор – доктор Людмил Пейчев – Декан на Фармацевтичен факултет при Медицински университет – Пловдив , научни работници, представители на фирми за производство и търговия с лекарства.

“Пред всички тях изразих своето задоволство и благодарност, затова че са избрали именно Девин, за провеждането на своя форум. Изразих и своето убеждение, че този форум ще допринесе за това всички участници в него да бъдат още по – инициативни, да обогатят знанията си и да работят още по – уверено и ползотворно в името на най-голямата човешка ценност – здравето. Препоръчах им по време на тридневния престой в града ни да съумеят да съчетаят полезното с приятното, като освен придобиването на много нови знания и обмяната на полезни практики и опит, да имат възможност да се насладят на прекрасната ни природа, причудливите скални образувания, водопади и пещери, които изобилстват в нашия район, а така също да усетят лечебната сила на многобройните и разнообразни по вид минерални води. Накрая им пожелах ползотворна работа и хубави и незабравими спомени от престоя си в Девин”, заключи Красимир Даскалов.

За съдействието оказано от община Девин при организирането и провеждането на форума, кметът Красимир Даскалов получи почетен плакет, връчен от Декана на Фармацевтичния факултет при Медицински университет – Пловдив – професор – доктор Людмил Пейчев.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009