КЛАСИРАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРС НА ТЕМА „МОЯТ СМОЛЯН ПРЕЗ 2050-ТА ГОДИНА“

КЛАСИРАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРС НА ТЕМА „МОЯТ СМОЛЯН ПРЕЗ 2050-ТА ГОДИНА“

Имаме удоволствието да обявим класирането на участниците в конкурс на тема „Моят Смолян през 2050-та година“, организиран от Община Смолян по повод 60-годишнина на Обединения град Смолян. В конкурса взеха участие общо 76 деца и младежи от град Смолян и областта. С голям ентусиазъм се включиха децата от детските градини от града – „Буратино“, „Радост“ и „Синчец“, както и детска градина „Русалка“ от с. Търън. Изказваме благодарност за активността на всички участници, на техните учители и родители.

КЛАСИРАНЕ :

ЧЕТВЪРТА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА, УЧЕНИЦИ 9-12 КЛАС, КАТЕГОРИЯ „ЛИТЕРАТУРНО ТВОРЧЕСТВО“

1-во място – Александра Михайлова

2-ро място – Роксана Кокаларова

ТРЕТА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА, УЧЕНИЦИ 5-8 КЛАС, КАТЕГОРИЯ „ЛИТЕРАТУРНО ТВОРЧЕСТВО“

1-во място – Александър Фандъков

2-ро място – Костадина Манолевска

3-то място – Гергана Беевска

ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА, ДЕЦА ДО 7 ГОДИНИ, КАТЕГОРИЯ „ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО“

1-во място – Белла Левова

2-ро място – Костадин Маринов

3-то място – Рая Фурланска

Специалната награда на журито се присъжда на Гергана Бакова.

За класираните на Първо място и за спечелилия Специалната награда на журито, са осигурени таблети от Община Смолян, а класираните на второ и трето място ще получат ваучери за книги и ученически пособия. Осигурени са и поощрителни награди. Всички участници в конкурса ще получат грамоти за участието си.

Поради усложнената епидемиологична обстановка в страната и съобразно предписанията на Министерството на здравеопазването, награждаването ще се извърши индивидуално. Организаторите ще се свържат с класираните участници или със съответното учебно заведение за уточняване на начина за предаване на наградите.

Можете да разгледате всички творби от категория „Изобразително изкуство“ на следния линк: Албум “Моят Смолян през 2050-та година”.

Вирни се горе