Кадрови реформи се извършват в почистващата фирма „Титан Клинър”

Кадрови реформи се извършват в почистващата фирма „Титан Клинър”

Кадрови реформи се извършват в почистващата фирма „Титан Клинър”. Целта е подобряване на работата и повишаване качеството на обслужване на гражданите и институциите. От петък фирмата е с нов главен механик, подменени са някои от шофьорите и служителите от чистотата.

Всички реформи са на базата на анализ за работата на служителите, както и отзиви към тях от граждани и преки ръководители. Реформата цели да бъдат намалени до минимум забележките на общината и гражданите за не спазен график, непочистен отпадък и др. Новият главен механик ще има за задача да оптимизира работата на монтьорите, за да може ремонтите по автомобилите да стават качествено и в по-кратки срокове.

„Целта ни е да работим още по-качествено и да отговорим на нуждите и потребностите на жителите на Смолян”, заяви директорът на фирмата Христо Христов и добави, че предстоят още реформи, включително и технологични. От седмица служителите по чистотата са с нови обозначителни елеци, като за първи път върху тях е изписан индивидуален номер, под който отговарят във фирмата. Така във всеки един момент граждани или представител на общината може да подаде сигнал, ако е недоволен от работата на служителя.За улеснение към всеки елек е добавен телефона на фирмата 6-22-98. Гражданите могат да подават сигнали и на електрона поща titan_sm@abv.bg.

Вирни се горе