Харта на клиента разработи община Девин

Харта на клиента разработи община Девин

Водена от стремежа да отговори на повишените изисквания за модернизация на държавната администрация и от желанието да предоставя качествени услуги по отзивчив, прозрачен и ефективен начин, Община Девин разработи Харта на клиента – една стъпка в посока на удовлетворяване на високите изисквания на обществото към администрацията, съобщиха от пресцентъра на общината.

С пълното съдържание на Хартата можете да се запознаете на интернет страницата на община Девин както и на фронт офиса в администрацията и. Можете да се свържете и да получите информация по интересуващи те ви въпроси за работата на администрацията и за административното обслужване по следния начин – като посетите администрацията и осъществите преки контакти със специалистите всеки работен ден от 8 до 12 ч. и от 13 до 17 ч. или им пишете на следния адрес на общината – град Девин, обл. Смолян ул."Дружба" 1. Можете да използвате и телефон – код за Девин 03041/21-74, както и електронната поща на общината – obshtina@devin.bg., обясниха от общината.

В хартата която общината изготви са упоменати и преките контакти с ръководството на община Девин, които могат да се осъществяват в ежеседмичните приемни дни. Приемният ден на кмета и заместник кметовете е сряда от 10 до 12 и от 13 до 14 часа. Преките контакти със секретаря на общината можете да осъществите във вторник с приемен час от 13 до 16 часа, с главния архитект на община Девин – преки контакти всеки вторник от 10 до 12 часа и от 14 до 16 часа.

Информация и подробности за извършваните административни услуги, срокове за извършването им и такса, можете да намерите в брошурите, поставени на фронт-офиса, или по телефона както и чрез служителите всеки работен ден от 8 до 17 часа на фронт офиса в сградата на общинска администрация.

Вирни се горе