Готов е календарът за 2019 г. с фотосите на участниците в инициативата „Да покажем красотите на Община Смолян в календар”

	 Готов е календарът за 2019 г. с фотосите на участниците в инициативата „Да покажем красотите на Община Смолян в календар”

Календарът на Община Смолян е готов и стана прекрасен с фотосите на всички, които участваха в инициативата „Да покажем красотите на община Смолян в календар”. Предварително беше обявено, че ще бъде продаван с цел благотворителност, като парите ще се слагат в специално предназначени за това кутии. Неговата цена е 5 лв. и събраните средства ще бъдат дарени на нуждаещи се, като по този начин Общината надгражда добрата идея. Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:

-Деловодството на Община Смолян

-Местни данъци и такси

-при секретарката на кмета на Община Смолян

-Магазини „Мария“, Стария център

-Магазин „S Mobile“ за GSM аксесоари на кино „Дружба“

-Студио “KUKLA Beauty House“, Нов център

  • Червеното заведение за бързо хранене до МБАЛ-Смолян

-Старата книжарница, кв. Райково

Ако има и други търговски обекти, които искат да продават календара на Община Смолян с цел благотворителност, нека ни пишат. Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да пишат на лично съобщение на страницата във фейсбук „Да покажем красотите на община Смолян в календар” и посочат адрес за доставка. Транспортните разходи ще са за тяхна сметка.

Чрез прекрасните фотоси ще бъдат популяризирани красотите, местностите и природните забележителности на Смолян и региона.

Вирни се горе