Елена Чекръкчиева стана кмет за един ден в Чепеларе

Елена Чекръкчиева стана кмет за един ден в Чепеларе

За поредна година в Община Чепеларе се проведе инициативата „Мениджър за един ден”. В 09:00 часа мениджърите, ученици от СОУ „Васил Дечев”- Чепеларе, бяха посрещнати в Заседателната зала на Обшина Чепеларе от г-н Тодор Бозуков – Кмет на Община Чепеларе, г-н Георги Костадинов – Заместник-кмет на Община Чепеларе, г-н Боран Хаджиев – Заместник-кмет на Община Чепеларе и експертите от общинска администрация. След това младежите поеха управлението на Община Чепеларе.

В 11:00 часа всички присъстваха на официално подписване на Договор за сътрудничество между Община Чепеларе и Техничиски университет – Варна. Двустранното споразумение беше подписано от г-н Тодор Бозуков- Кмет на Община Чепеларе, г-ца Анжела Вълкова- Кмет на Община Чепеларе, участник в инициативата „Мениджър за един ден” и проф. д-р инж. Овид Фархи – Ректор на Технически университет- Варна. Договорът регламентира сътрудничество в областта на участие в Европейски проекти, обучение на специалисти на Община Чепеларе, сътрудничество в областта на енергийната ефективност.

След приключване на работния ден всеки от учениците получи сертификат за участие в Националната инициатива “Мениджър за един ден” 2014.

Вирни се горе