Експерти от община Смолян тръгват по кметствата, за да чуят проблемите на хората

Експерти от община Смолян тръгват по кметствата, за да чуят проблемите на хората

Експерти от различни дирекции на община Смолян ще започнат да посещават всяко населено място, за да се запознаят с проблемите на кметствата и да им оказват съдействие по всички въпроси, които ги интересуват. Това обяви кметът Николай Мелемов пред жителите на Кошница, които споделиха, че пешеходният мост към селото се нуждае от ремонт,съобщиха от пресцентъра на общината.

Градоначалникът уважи традиционния празник на селото „Предой” и беше посрещнат от кметския наместник Веселина Жекова.На събитието присъстваха още зам.-областният управител Чавдар Фурлански, зам.-кметът Марин Захариев, шефът на дирекция „Административно информационно обслужване и отбранително-мобилизационна подготовка” Емил Дурсев и гл.експерт към същата дирекция Ефрем Велинов. Преди да почете празника на Кошница Мелемов участва в националната инициатива „Да изчистим България за един ден”.

В празника, освен 80 –те жители на Кощница, се включиха и много гости. Жекова обяви, че селото гледат над 200 овце и затова се тачи много „Предой”. Всички опитаха от вкусния кешкек и истинското овче мляко произведено в Кошница.

Вирни се горе