До 15 септември се ограничава движението от 8-ми до 9-ти км на пътя Смолян – Стойките

До 15 септември се ограничава движението от 8-ми до 9-ти км на пътя Смолян – Стойките

До 15 септември се ограничава движението от 8-ми до 9-ти км на път III-866 Смолян – Стойките в град Смолян

От 9 ч. утре – 22 август, до 15 септември се ограничава движението в участъка от 8-ми до 9-ти км на път III-866 Смолян – Стойките в Смолян. Заради реконструкцията и доизграждането на канализационната и водопроводната мрежа на града ще бъде ограничено преминаването на моторни превозни средства по ул. „Първи май“ в отсечката от кръстовището при ул. „Хан Пресиян“ до хотел „Соколица“. Шофьорите могат да използват следните обходни маршрути:

Автомобили с ремаркета и полуремаркета и с маса над 3,5 тона по направлението гр. Смолян – квартал „Каптажа“ могат да използват маршрут, който преминава по републикански път III-866 от кръстовището на ул. „Миньорска“ с пътя за с. Мугла до кв. Устово, по републикански път II-86 кв. Устово – с. Соколовци – с. Проглед, по републикански път III-864 с. Проглед – с. Стойките и по републикански път III-866 от с. Стойките до началото на гр. Смолян и обратно;

Автомобили с маса до 3,5 тона по направлението гр. Смолян – квартал „Каптажа“ могат да да се използват за преминаване уличната мрежа на гр. Смолян.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Вирни се горе