Девин ще бъде любезен домакин на българо-турски бизнес форум на 25 април

Девин ще бъде любезен домакин на българо-турски бизнес форум на 25 април

Град Девин ще бъде любезен домакин на българо-турски бизнес форум на 25 април (четвъртък) в хотелски комплекс “Исмена” от 10:00ч.

Турска бизнес делегация ще посети Община Девин, а целта на посещението ще бъде обсъждане на възможностите за сътрудничество между двете държави, обмяна на опит, както и провеждането на двустранни бизнес срещи между компании от двете държави в следните сектори:

1.ЗЕМЕДЕЛИЕ И ХРАНИ

2.ДЪРВООБРАБОТВАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ

3.ТУРИЗЪМ

Събитието ще бъде открито от кмета на общината Красимир Даскалов, а поздравителна реч ще изнесе Хюсейин Ергани-Генерален консул на Република Турция. Всички заинтересовани страни и пряко свързани бизнес предприемачи, ориентирани в тези сектори са поканени за да укрепят бизнес контактите между двете държави, както и да се обсъдят успешните бизнес подходи в двустранното сътрудничество. На бизнес форума ще се дискутират възможностите за инвестиции, ще се презентират актуални турски и български компании, които ще имат възможност да обсъдят и евентуални бъдещи общи начинания. Заповядайте да представите своята фирма, производителността и, както и вашата представа за успешно управление и бизнес партньорство. Обмяната на опит между двете страни ще създаде един стабилен инвестиционен климат и възможности за перспективи у нас и в съседна Турция.

Вирни се горе