Временна организация на движението в Златоград по време на Делювите празници

Временна организация на движението в Златоград по време на Делювите празници

Във връзка с нормалното протичане на мероприятието „Един пазарен ден отпреди 100 години”, част от Делюви празници 2018, на 23.09.2018г. (неделя), в часовете от 10:30 ч. до 13:00 ч., ще се затвори за движение на моторни превозни средства ул. „Стефан Стамболов”, в участъка от заведение „Черен кос” до сградата на Електрическа подстанция гр. Златоград, както и ул. „Ахрида”, в участъка от храм „Св. вмчк. Георги Победоносец” до кафене „Кафе на пясък”.

Движението на моторните превозни средства ще се извършва по ул. „България”. Контрол по изпълнението на временната организация на движението се възлага на Началника на Районно управление Златоград към Областна дирекция на МВР – Смолян. Приканваме жителите на гр. Златоград, в деня на празника, да не използват личните си автомобили за придвижване до Стария град, с цел облекчаване на натовареността от МПС по време на провеждане на мероприятието.

“Предварително благодарим за проявеното разбиране. Пожелаваме на всички добро настроение и весел празник!”, съобщиха от общинската администрация.

Вирни се горе