Четвърта нова детска площадка беше открита на територията на община Неделино

Четвърта нова детска площадка беше открита на територията на община Неделино

Четвърта нова детска площадка бе открита днес в присъствието на деца, родители и граждани на Община Неделино в двора на ДГ №1.

Лентата на изцяло реконструираното и модернизирано дворно пространство преряза Кметът на Община Неделино Боян Кехайов, заедно с управителя на фирмата изпълнител. Припомняме, че реконструираната детска площадка е по Проект „Красива България“. На най-новото съоръжение са поставени пързалки, люлки, катерушки и най-различни съоръжения за игра за малките и вече е любимо място за отдих и развлечение. Поставени са кошчета за разделно събиране на отпадъци. Новите придобивки отговарят напълно на всички изисквания за безопасност.

„Площадката е място за физическото развитие на малчуганите и с обновлението и ще предизвикаме интерес за игра на открито, надявам се децата да се забавляват на нея и да бъдат много щастливи“, заяви Кметът на Община Неделино Боян Кехайов. Той благодари на фирмата изпълнител за положения труд и на всички присъстващи. А на най-малките пожела много забавни игри.

“Като кмет на общината се ангажирам да продължим да поддържаме добре това прекрасно съоръжение. Нашите деца са приоритет в работата на Общината”, заяви г-н Боян Кехайов и апелира към родителите и жителите на Неделино да се грижат и пазят детските съоръжения. Благодарствени слова поднесоха г-жа Зоя Дуганова – Директор на ДГ1 и Велизара Петрова – от името на родителското настоятелство. Те благодариха на Кмета на община Неделино Боян Кехайов за загрижеността към малчуганите и на фирмата изпълнител за добре свършената работа.

Тържеството продължи с поздрав от група „Камбанка“ към всички. Фирмата изпълнител бе осигурила лакомства и забавление за най-малките, както и театрална постановка в салона на НЧ „Светлина-1938“, на тема „Безопасна приказка“. А от своя страна Кметът Боян Кехайов подари пособия за игри за всяка група в ДГ 1.

Вирни се горе