Честват 102 години свободен Златоград

Честват 102 години свободен Златоград

На 21 ноември Община Златоград тържествено ще отбележи 102 години от своето освобождение. 21 ноември е забележителна и значима дата за Златоградския край. На този ден, преди повече от един век, златоградчани започват да пишат нова страница в историята си. Днес, 102 години по-късно след този паметен ден, ние с признателност отдаваме своята почит към всички, дали безценен принос за освобождението на Златоград. Каним всички златоградчани и гости на града да вземат участие в празничните мероприятия.

20 НОЕМВРИ 2014 ГОДИНА (ЧЕТВЪРТЪК)

17.00 часа

Място: Заседателната зала в сградата на Общинска администрация Златоград  Представяне на книгата „Българските символи – Богатството на българските региони”

21 НОЕМВРИ 2014 ГОДИНА (ПЕТЪК)

10.30 часа,

Място:МБАЛ „Проф. д-р Асен Шопов”, гр. Златоград  Откриване на модернизираните отделения в МБАЛ „Проф. д-р Асен Шопов”

11.30 часа

 Поднасяне на венци и цветя на паметниците в града, по случай освобождението на Златоград, от учениците от училищата в град Златоград.

12.00 часа,

Място: Заседателната зала в сградата на Общинска администрация Златоград  Пресконференции за одобрени проекти на Община Златоград: „Разработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Златоград”, финансиран по ОПРР и „По-добро управление на Община Златоград чрез повишаване на професионалната компетентност на служителите от Общинска администрация Златоград”, финансиран по ОПАК

15.00 часа

Място: Заседателната зала в сградата на Общинска администрация Златоград

 Тържествена сесия на Общински съвет Златоград по повод Празника на Златоград и награждаване на участниците във фото-конкурса „Златоград през моя обектив”.

15.30 часа

Място: Централен площад  Празничен концерт със специалното участие на Ансамбъл „Родопа”.

17.30 часа

Място: Централен площад  Тържествен ритуал и проверка- заря, с участие на 101 Алпийски батальон и представителния духов оркестър на Военновъздушните сили град Пловдив.

22 НОЕМВРИ 2014 ГОДИНА (СЪБОТА)  Баскетболен турни

Вирни се горе