Честит Празник на Мадан и Деня на миньора!

Честит Празник на Мадан и Деня на миньора!

Уважаеми жители и гости на Мадан,

Уважаеми миньори,

За мен е чест да ви поздравя по повод Празника на града и Деня на Миньора!

Празниците винаги са повод да отворим сърцата си за всичко позитивно и да бъдем заедно, както до сега. Заедно да празнуваме днес, но и заедно да споделяме трудности и успехи в бъдеще.

Защото най-голямото богатство на града ни сте вие хората – трудолюбиви, хора със завидно гостоприемство и морал, хора сърцати, които пазят традициите и силата на духа!

Мадан е част от живота на поколения миньори и рудокопачи. Неговата история и съдба са свързани с рударството. За много от Вас рудодобивът е не само съдба и вдъхновение, а и начин за препитание.

Дълбока признателност към труда на всички бивши и настоящи работници, трудещите се в тази сфера, за неуморните усилия, отговорността, риска и търпимостта, с които изпълняват своите задължения.

Скъпи маданчани,

Нека да продължим да обичаме Мадан и пренасяйки през вековете трудолюбието и мъдростта, да ги вложим в съвременното му развитие.

Пожелавам на всеки един от Вас, на хората по света, свързани с нашата община, както и на всички наши гости и приятели, много здраве, спокойствие, оптимизъм и много нови благодатни начинания, за да пребъде Мадан!

Весели празнични дни!

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

Вирни се горе