Чепеларски търкала за четвърта поредна година

 Чепеларски търкала за четвърта поредна година

От 4.08 до 06.08.2017г. ще се проведе за втори път най-голямото и единствено по рода си специализирано изложение на колела, велосервизи и магазини в България „Байк Експо България“ – това е единственото специализирано изложение за всички видове колела, продукти, сервизи и магазини свързани с колоезденето.

Откриването на изложението ще бъде придружено от спортна театрална постановка „Не залагайте на англичаните“, която ще нахъса състезателите за предстоящото състезание „Чепеларски търкала“. Заповядайте в НЧ „Родопска искра 1880“ от 18:00 часа на 04.08.2017 г.

Датите на изложението ще съвпаднат и с провеждането на едни от най-атрактивните състезания по планинско колоездене в страната ни – „Чепеларски Търкала“ /XCM/ i “Elevation 999” /Ендуро/, провеждащо се за четвърта поредна година.

То е уникално с това, че трасето е с обща дължина 80км и положителна денивелация от 2950м и се състои от 4 различни Търкала, всяко от които започва и завършва на площад „Олимпийски” в центъра на гр. Чепеларе и е с приблизителна дължина от 20км. Трасето преминава през Роженската Обсерватория, вр. Мечи Чал, покрай най-голямата фабрика производител на ски в света и множество великолепни горски и планински пътеки и гледки.

Вирни се горе