Чепеларе ще финансира ученици за състезание на SHELL ECO MARATНON в Лондон

Чепеларе ще финансира ученици за състезание на SHELL ECO MARATНON в Лондон

Председателят на Общински съвет – Чепеларе, свиква общинските съветници на XХXIX-то редовно заседание на общинския съвет на 27.06.2019 година /четвъртък/ от 15.00 часа, в заседателната зала на Община Чепеларе.

Общинските съветници ще разгледат предложение за финансово стимулиране на деца и младежи от община Чепеларе от Комисията по Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и за финансово стимулиране на деца и младежи с изявени дарби от община Чепеларе и предоставяне на финансова помощ на отбора от ПГ по СГСТ „Никола Вапцаров” гр. Чепеларе, за участие в състезание на SHELL ECO MARATНON в Лондон 2019 год. На следващо място в дневния ред е издаване на стихосбирка „Във вихъра на любовта” с автор Ангел Христов Панайотов.

Пред съветниците се предлага и заявления за изплащане на финансова помощ на новородени деца в Община Чепеларе, съгласно Правилника за условията и реда за отпускане на финансова помощ за новородено дете и на еднократна финансова помощ на нуждаещи се граждани на територията на Община Чепеларе.

Вирни се горе