Написано от Вас: Беденски бани

Написано от Вас: Беденски бани

Здравейте,

Казвам се Илия Матов и коренът ми по майчина линия е от Широка лъка. От малък, заедно с родителите ми и по-късно самостоятелно, редовно посещавам Беденски бани. Преди около 2 години с обслужването и поддържането се зае Владимир Георгиев от Брезе.

Банята определено започна да се подобрява и последната година придоби един много добър и съвременен вид! Заслугата за това основно има Владимир Георгиев, както и кмета на Брезе и много други лица, които помогнаха с парични или материални дарения, както и с доброволен труд. Аз, също съм един от многото дарители. Сега банята е вече едно много чисто и приятно място. Както знаете, водата е извънредно лековита и помага при различни здравословни проблеми. От известно време разбираме, че искат да отстранят Владимир Георгиев от банята. Човекът, който направи чудеса и многократно подобри състоянието на банята е през угрозата, да бъде изгонен, вместо да бъде заслужено ПООЩРЕН и да му се даде възможност да продължи да прави добро за хората!! Повтарям, че тази вода е много полезна! Много дълги години банята беше в едно окаяно и примитивно състояние, като в момента напредъкът е съществен и очевиден!! Призовавам Ви да помогнете, този способен и работлив човек да бъде подпомогнат да продължи да издига нивото на това място и да бъде полезен за обикновения човек!

Питам се, докога в милата ни Родина ще се мачкат добрите, способните и работливи хора, а ще се дава път на тези, които завиждат и имат лоши помисли! Сигурен съм във Вашата подкрепа!

С уважение,

инж. Илия Матов , София, ул. Бачо Киро 50, тел 0888 621766

Вирни се горе