Връчиха дипломите на зрелостниците в НУФИ-Широка лъка

Връчиха дипломите на зрелостниците в НУФИ-Широка лъка

Днес, 17 юни 2019г. в Национално училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, на официална церемония, тържествено бяха връчени Дипломите за средно образование и Свидетелствата за професионална подготовка на 45-ти випуск.

Тържеството започна с традиционния музикален поздрав, отправен специално към завършващите ученици от Представителния хор на училището.

Директорът – Стоянка Тенова ги приветства и им пожела много успехи във всичко, което им предстои, да успеят да се реализират в живота и в професията , да не забравят родното училище , да се връщат в него и да помнят преживените години заедно. Тя благодари на класния ръководител г-жа Теодора Александрова за грижите през изминалите пет години, че беше тяхна опора и подкрепа в трудни моменти.

Специален гост на тържеството беше г-н Васил Седянков – Кмет на с. Широка лъка, който подари на всички абитуриенти по една книга „Широка лъка“, да помнят мястото, където са преминали най-хубавите им години. Кметът връчи и дипломите на отличниците.

Всички завършващи получиха своите Дипломи за средно образование, Свидетелства за професионална подготовка, Грамота и подарък от училището за активна художествено – творческа дейност.

Колективът на НУФИ“Широка лъка“ е удовлетворен и се гордее с поредния си, успешно завършил випуск на училището. Това са талантите на България, които ще ни прославят пред света, казаха от училището.

Вирни се горе