Връчиха дипломите на випуск 2019 на ЕГ "Иван Вазов" Смолян

Връчиха дипломите на випуск 2019 на ЕГ "Иван Вазов" Смолян

На официална церемония в сесийната зала на Общински съвет Смолян се състоя връчването на дипломите на випуск 2019 на ЕГ “Иван Вазов”. Успешно завършиха средното си образование още 75 талантливи и интелигентни младежи и девойки. На събитието присъстваха родители, учители и приятели на младите хора, представители на областна администрация Смолян, на Община Смолян и Румана Харадинова, бивш директор на училището. Директорът на гимназията Надежда Горанова, връчи грамоти на отличниците и на участниците в национални състезания и конкурси, които през годините ни дадоха повод за гордост, съобщиха от учебното заведение. В поздравлението си тя обърна внимание на традиционно много добрия успех от матурата по БЕЛ, както и на факта, че две трети от учениците са избрали да държат матура по желание по английски език и констатираните резултати от нея също са много добри. Тази година се гордеем и с постижението на София Узунска от 12в клас, която получи 100 точки на ДЗИ по биология, похвали се още директорът.

Анна-Мария Пачеджиева от 12б клас беше отличена като първенец на випуска и имаше възможност да прочете кратко слово от трибуната. В него тя изрази своята благодарност към всички учители и родители, които през годините на обучение са помагали на учениците да се борят за мечтите си и отправи пожелания за успех към своите връстници.

След като всички ученици получиха своите дипломи и се сбогуваха със знамето на училището, дойде време за групова снимка и за последни снимки с класните ръководители, с любими учители и приятели.

Вирни се горе