Вицепремиерът Даниела Бобева ще проведе среща с бизнеса и институциите в Пампорово и Смолян

Вицепремиерът Даниела Бобева ще проведе среща с бизнеса и институциите в Пампорово и Смолян

Вицепремиерът Даниела Бобева ще посети област Смолян в неделя, 1 септември. Тя ще проведе срещи с представители на бизнеса и институциите в областта. Посещението е във връзка с предстоящия зимен туристически сезон, като приоритет в програмата на правителството в областта на икономическото развитие. Предвидени са две срещи, като едната ще е в Пампорово, а другата в Смолян.

Срещата в родопския курорт ще се състои в конферентната зала на почивна база „Орлица”от 10.30 часа. На нещя ще се обсъдят икономическото развитие и перспективите пред региона, както и предстоящия зимен туристически сезон.

От 14.00 часа в Областна администрация- Смолян на среща с представители на бизнеса и администрацията ще се обсъдят предстоящите проекти и необходимостта от намеса на държавата за бързото им разрешаване.

В срещите ще участват зам. министърът на икономиката Бранимир Ботев, председателят на БХРА Благой Рагин, Анелия Бъклова, съветник в политическия кабинет на зам.министър председателя по икономическото развитие.

Вирни се горе