Васил Бакалски се класира на второ място в състезанието "Пътен полицай на годината 2016"

Васил Бакалски  се класира на второ място в състезанието "Пътен полицай на годината 2016"

В отборната надпревара на първо място е тимът на ОДМВР – Смолян

Лъчезар Близнаков от ОДМВР – София, е победител в състезанието “Пътен полицай на годината 2016”, което се проведе в Хасково. Главният секретар на МВР Георги Костов връчи отличието на победителя. На второ място остана Васил Бакалски от ОДМВР – Смолян, а след него е Момчил Григоров от ОДМВР – Габрово. В отборната надпревара на първо място е тимът на ОДМВР – Смолян, следван от ОДМВР – София и ОДМВР – Габрово. Купите и грамотите връчи директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийски, предаде БТА.

В състезанието по теоретична подготовка най-добър бе Пламен Ноев от ОДМВР – Стара Загора. В дисциплината “оказване на долекарска помощ на пострадал при ПТП” най-добри умения показа Момчил Григоров от ОДМВР – Габрово. Най-точен в стрелбата с пистолет е Атанас Атанасов от ОДМВР – Сливен. В дисциплината майсторско управление на автомобил първи е Любомир Лалов от ОДМВР – Враца, а на мотоциклет – Лъчезар Близнаков от ОДМВР – София.

Домакинът на турнира, директорът на ОДМВР – Хасково старши комисар Ангел Цанков, получи специален приз за перфектната организация на състезанието. То се проведе за 24-ти пореден път, а вчера стартове на надпреварата дадоха вътрешният министър Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР Георги Костов.

Вирни се горе