Ученици от ПГИ „Карл Маркс” - Смолян на среща при данъчните

Ученици от ПГИ  „Карл Маркс” - Смолян на среща при данъчните

По случай деня на данъчния служител на 16 ноември 2018 г.и във връзка със седмицата на професионалните умения, ученици от професионална гимназия по икономика „Карл Маркс” гр. Смолян от специалности „Митническа и данъчна администрация” и „Митническо и данъчно обслужване” посетиха ТД на НАП град Смолян. Те показаха уважението си към труда на данъчните служигели с поздравителен адрес и музикално изпълнение.

На срещата с директора Таньо Караманолов и Недялка Чавдарова учениците се запознаха с организационната структура и дейността на отделните звена в ТД на НАП в град Смолян. Учениците проявиха интерес към работата на служителите в отделните дирекции, на зададените от тях въпроси се отговори професионално и компетентно. Като бъдещи данъкоплатци и данъчни инспектори те посетиха салона за обслужване на клиенти.

За поредна година се набелязаха съвместни дейности, относно инициативата „Влез в час с данъците”.

Господин Караманалов изказа благодарност за взаимодействието с ПГИ „Карл Маркс” за провеждане на производствена практика на ученици при тях. И двете страни декларираха желанието това взаимодействие да се превърне в традиция и служители на НАП да обучават ученици, съобщиха от учебното заведение. Данъчните от офис Смолян пожелаха на учениците да са все по-мотивирани и вдъхновени да продължат образованието си в областта на икономиката, а Караманолов заяви, че вратите им са винаги отворени за съвместна работа.

Вирни се горе