Турският депутат Ерол Кая покани Николай Мелемов на сватбата на сина си

Турският депутат Ерол Кая покани Николай Мелемов на сватбата на сина си

Депутатът от парламента на Република Турция-Ерол Кая, изпрати официална покана до кмета на Смолян Николай Мелемов да присъства на сватбата на сина му, която ще се състои на 27 май т.г. Ерол Кая храни топли чувства към Смолян. Преди да влезе в парламента, той бе кмет на побратимения на Смолян град Пендик в продължение на четири мандата.

Кметът Мелемов е въпрепятстван да замине за Турция, поради което изпрати своето извинение до Ерол Кая и сърдечни пожелания до младото семейство.

“Много ми е приятно да ви поздравя с големия празник на Вашето семейство – сватбата на Вашия син. Много благодаря за поканата да споделим тържеството на младото семейство. За съжаление служебни ангажименти ми пречат да присъствам лично, но се чувствам съпричастен с Вашата радост”, пише Мелемов.

“Ние в община Смолян Ви познаваме като силен политик и държавник, дългогодишен и много заслужил кмет на побратимения Пендик. Знаем, че и сегашната ви дейност като депутат дава отлични резултати и печели доверието на хората. От сърце Ви пожелаваме здраве и успешна работа за укрепване разбирателството и добрите връзки между България и Турция, между Смолян и Пендик! А на младоженците желаем дълъг и щастлив семеен живот!” Градоначалникът на Смолян отправи искрени благопожелания и към настоящия кмет на община Пендик – д-р Салих Шахин, като изразява желание за скорошна среща и запознанство.

Вирни се горе