Три деца от област Смолян получиха за Коледа парични средства дарени от ОД МВР-Смолян

Три деца от област Смолян  получиха за Коледа парични средства дарени от ОД МВР-Смолян

Коледа в областна дирекция на МВР – Смолян

Стартира Коледното издание 2017 на Национална благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР, която се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи Валентин Радев. Инициатива е знак за съпричастността, която прави обществото по-отговорно, силно и единно.

Това стана възможно благодарение на хората, засвидетелствали подкрепата си чрез кратки съобщения и финансови дарения, и на служителите на МВР, които ежемесечно даряват средства от заплатите си за кампанията. Ключът към успеха на всяка благородна инициатива са както вярата в нейния смисъл и значимост, така и незаменимите жестове на съпричастност. Признателни сме на всички, които с готовност застават до нас и със своя авторитет и безкористност въплъщават идеята за отговорност и грижа към момчетата и момичетата на полицаите и пожарникарите, които завещаха пример за доблест.

От смолянска област три деца получиха и парични средства, дарени от ОД МВР – Смолян за коледните и новогодишни празници от директора на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов. С пожелание за здраве, щастие и успехи във всяко тяхно начинание, което да им донесе много радост през новата 2018 година. Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на SMS на номер 1866 за абонатите на Mtel, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление. Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Вирни се горе