Техническият колеж – Смолян има свое лого за 25-годишнината си

Техническият колеж – Смолян  има свое лого за 25-годишнината си

По случай 25-годишнината си Техническият колеж в град Смолян обяви конкурс за лого. Участваха 12 предложения, които бяха оценени от жури с председател проф. д-р Невена Милева, зам. ректор на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Критериите за оценка бяха оригиналност, свързаност с темата, съчетание на цветове и техническо изпълнение, съобщиха от учебното заведение.

Журито отличи като най-добър проекта на Недислав Камбуров – ученик от Английската гимназия в Пловдив. Публиката също имаше възможност да избере своя фаворит. Предложенията бяха качени на фейсбук страницата на колежа. Най-много харесвания получи проектът на Светослав Димитров – третокурсник от Техническия колеж. Спечелилите проекти и техните автори ще бъдат представени и наградени публично с таблети и парична награда в началото на юни. Предложенията бяха интересни и разнообразни, което направи труден изборът на победител, сподели Директорът доц. д-р Силвия Стоянова. Техническият колеж е с 25-годишна история. Това е Колеж стъпил здраво на традициите и с поглед в бъдещето, добави доц. Стоянова.

Приемът за новата академична година вече започна по пет специалности – Телематика, Компютърни и комуникационни системи, Машиностроителна техника, Автомобилна техника и Електроенергетика и електрообзавеждане. Освен с оценка от държавни зрелостни изпити, желаещите могат да се явят на тест по математика на 30 май, 27 юни и 26 юли.

Вирни се горе