Стилиян Петров: Благодаря на всички за подкрепата

Стилиян Петров: Благодаря на всички за подкрепата

“Лично за мен футболът в момента отива на заден план за известно време, но аз съм тук, за да подкрепя моите съотборници. Благодаря на всички“, казва Стилиян Петров в изявление, разпространено веднага след началото на мача на Астън Вила с Челси. Капитанът на Вила пристигна на “Вила парк”, заедно със съпругата си Паулина и двете си момчета.

“Аз бих искал да благодаря на всички хора, които ми оставят съобщения в знак на подкрепа. Отзвукът е огромен и аз съм благодарен за подкрепата”, сподели 32-годишният капитан на България, който вчера разбра, че е болен от остра левкемия.

“Това са трудни времена за моето семейство и за самия мен, така че искам да помоля хората да уважават правото ми на личен живот. С помощта и любовта на моето семейство, с помощта на съотборниците ми, на всички мои приятели във футбола, Астън Вила и всички фенове, аз съм сигурен, че ще победя тази болест и съм решен да сторя това”, казва още халфът на английския клуб.

“Видях снимката на Фабрис Муамба от болницата и това ми помогна много през последните 24 часа”, завършва Стилиян. Петров започва лечението си още в понеделник, съобщава БГНЕС.

Вирни се горе