Стартира кампания под надслов "Какво знаем за споразумението за партньорство"

Стартира кампания под надслов "Какво знаем за споразумението за партньорство"

Мрежата от 28 Областни информационни центъра стартира поредната инициатива на европейска тематика под надслов „Какво знаем за Споразумението за партньорство“.

Кампанията се реализира на два етапа из цялата страна. На територията на област Смолян първия етап ще се проведе в периода 28 – 30 май, когато Областен информационен център – Смолян ще организира изнесени щандове на комуникативни места в няколко квартала на град Смолян. Гражданите ще могат да участват активно в кампанията като отговорят на въпроси, свързани със Споразумението за партньорство и да получат допълнителна информация по темата от експертите на ОИЦ – Смолян. Всички участници в кампанията ще бъдат поощрени с интересни награди и информационни материали за еврофондовете и Европейския съюз.

Тази инициатива има за цел максимално да разясни един от най-важните документи за развитието на България за следващите 7 години, наречен „Споразумение за партньорство“, както и да провокира гражданите към размисъл и тълкуване.

ОИЦ – Смолян е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. ОИЦ – Смолян е създаден в рамките на проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център – Смолян", финансиран по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161PO002-3.3.02-00020-C0001.

Вирни се горе