Спират временно обрушването на скатове през празничните дни в областта

Спират временно обрушването на скатове през празничните дни в областта

Поради очаквания засилен трафик по направленията за Кулата, Смолян и Видин и за повишаване безопасността и удобството при пътуване през предстоящите четири почивни дни временно се спира обрушването на скатове.

За улеснение на пътуването по Е-79 Видин – София – Кулата на 2-ри /петък/, 3-ти /събота/ и 6-ти септември /вторник/ се преустановява обрушването на скатовете в Кресненското дефиле на път Е-79, както и ремонтните дейности по път I-1 Димово – Медовница, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

От 2-ри /петък/ до 6-ти септември /вторник/ спират и предвидените дейности за укрепване на скатовете по път II-86 Асеновград – Смолян.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища, допълниха от пътната агенция.

Вирни се горе