Сайт за електронинни търгове в Смолян

Сайт за електронинни търгове в Смолян

НАПИСАНО ОТ ВАС!

Новоотворилият сайт за търгове Отворено.бг предлага безплатна платформа за продажби и покупки чрез наддаване на адрес: http://otvoreno.bg

В Отворено.бг можете да продавате практически всичко от недвижими имоти до дрехи, включително електроника, предмети от бита, колекционерски предмети и домашни любимци.

Сайтът беше проектиран от професионалисти – дизайнери и програмисти, с цел да предложи удобна и красива платформа за онлайн търгове – достъпна за всеки. На страницата “Често задавани въпроси” можете да прочетете: Какво е търг; Процедура за провеждане на търг с открито наддаване, както и Стратегии при наддаване в търг. Често ни се налага или ни се иска да продадем неща, които отдавна вече не ползваме. Такива предмети заемат част от нашето жилищно пространство и просто пречат, а в същото време те са в добро състояние и не ни се иска да ги изхвърлим.

… има и случаи, в които сме се сдобили с нещо ново, а скоро след покупката решаваме, че не сме купили подходящия предмет или вече не го харесваме толкова много, колкото сме го харесали при покупката. … получаваме подаръци, за които от самото начало знаем, че никога няма да използваме. Във всички тези случаи ни се иска да се появи човек, на когото тези неща са необходими и е готов не само да ги вземе, но и да заплати за тях.

Ето защо ежедневно по цял свят се организират търгове (auctions), чиято цел е да срещнат продавачите с потенциални купувачи и да им помогнат да направят сделка по възможно най-добрата за двете страни цена. Най-добрата цена е тази цена, на която едната страна е готова да продаде, а другата страна е готова да купи дадена стока, вещ или услуга при наличието на пълна информация за тази стока, вещ или услуга. Защо хората търсят употребявани предмети? Ето някои от най-често повтарящите се отговори на наши клиенти:

„… те са значително по-евтини от новите предмети, налични по магазините”, „… евентуалните производствени дефекти вече са се проявили и не остават скрити за купувача”, „доказали са своята устойчивост при употреба”, „вече са излезли от производство (не се произвеждат) и не могат да бъдат намерени нови такива”, „… много често са по-трайни и устойчиви от новото производство на подобни предмети”, „… и имат добавъчна антикварна стойност на предмети, произведени в миналото, а тази антикварна стойност може само да се увеличава с времето”, „носят емоционален привкус на нещо, което е произведено отдавна и е по-красиво от новото”, „не са малко случаите, в които купувачът усеща, че може да намери в последствие друг купувач, на когото да препродаде закупения предмет със значителна печалба”. Целта на ОТВОРЕНО.bg е да предостави удобна, отворена платформа за среща на продавача и купувача. Тук всичко е отворено и видимо за двете страни, и всеки има възможност да вземе правилното решение за осъществяване на сделка. Продавачи, стремете се да давате пълна информация за предлагания от вас предмет или услуга. Опишете всички предимства и недостатъци на това, което предлагате. Споделете с купувача защо решихте да го продадете. Колкото по-пълна информация давате, толкова по-лесно е за купувача да вземе правилното решение за покупка, при това на правилната цена.

Купувачи, информирайте се подробно за достойнствата на предмета, който искате да купите. Двете страни не трябва да забравят да се договорят и за начина на доставка, както и за чия сметка ще бъде доставката на стоката. Като цяло стойността на куриерската услуга е приемлива, но понякога е значителна част от крайната цена на придобиване на предмета, особено при предмети с ниска цена и голямо тегло.

ОТВОРЕНО.bg ви желае успешни сделки и много положителни емоции.

Ние сме тук, за да ви помагаме.

Вирни се горе