С курбан и молебен за здраве на шофьорите “Титан Клинър” отбеляза Спасовден

С курбан и молебен за здраве на шофьорите “Титан Клинър” отбеляза Спасовден

С курбан и молебен за здраве почистващата фирма “Титан Клинър” отбеляза големият християнски празник Спасовден. Молебен за здравето на шофьорите и служителите на фирмата отслужи отец Димитър Михайлов от храм “Св. Висарион Смоленски”, който благослови и курбана.

“Нека Господ даде здраве и късмет на фирмата и безаварийно пътуване”, благопожела отец Михаилов. Поздравления отправиха и управителите на фирмата за Смолян- Милена Лободова и Здравко Перчемлиев, които пожелаха на водачите здраве, късмет, отговорност и внимание на пътя. Вярва се, че Св. Спас е покровител на шофьорите.

Отбелязването на Спасовден е ежегодна традиция за служителите на фирмата в Смолян, Мадан и Чепеларе. Над 60 души уважиха празника в Смолян, с изключение на дежурните. Въпреки четирите почивни дни във фирмата е изготвен график с дежурства, като целта е да не се допусне замърсяване на районите.

Приоритетно в следващите дни ще се работи по почистването на площадите в Смолян, Чепеларе и Мадан, където се проведоха тържества по случаи 24 май. С извънреден график ще работят колите в Чепеларе и Пампорово, тъй като хотелите са пълни с абитуриенти и туристи, като се очаква увеличение на количеството с отпадъци.

Вирни се горе