Разпъваме най-голямото българско Знаме

Разпъваме най-голямото българско Знаме

КАНИМ ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ БЪЛГАРИЯ В СЪРЦАТА СИ,

в нашата инициатива „Знамето на Рожен – Духът на България“ за общо разпъване на най-големия национален трибагреник на Роженските поляни на 18 юли, четвъртък, от 13:00 ч., съобщават организаторите.

“Убедени сме, че заедно, в това родолюбиво и патриотично начинание ще съхраним българските идеалите и ценностите, и ще съумеем да ги предадем на бъдещите поколения!”

РОЖЕН – Събор на Народното творчество и животновъдство, най-голямото общобългарско събитие за годината ще съчетае пъстротата на фолклорни изпълнения, музейни и етнографски експозиции, занаяти, аромата на чевермета и традиционни ястия, изложения чистопородни животни и на месни и млечни храни от фермата, конни атракции, народни веселби и нестинари.

По традиция, Роженските поляни ще бъдат украсени с внушителното българско знаме, превърнало се в символ на събора. Националният трибагреник, който е изработен специално за събитието, е с площ над 7000 кв.м.

С националния символ на суверенитета и независимостта на нашата държава, ние Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето“ искаме да поздравим всички българи дошли на събора, да приповдигнем духа им за да се гордеят, че с чест и достойнство носят България в душата си.

ПРОГРАМА

13:00 – 13:30: събиране, снимки със знамето докато е на ролки;

13:30 – 14:00: инструктаж;

14:00 – 17:00: общо разпъване на българското знаме.

Потвърдили присъстивие:

Тервел Пулев – бокс

Екатерина Дафовска – биатлон

Крум Дончев – автомобилен спорт

Елица Янкова – борба

Павел Лефтеров – автомобилен спорт

Вирни се горе