Ръководството на БСП-Смолян уважи празника на любовта в село Момчиловци

 Ръководството на БСП-Смолян уважи празника на любовта в село Момчиловци

Областният председател на БСП Дора Янкова, общинският лидер на партията инж.Атанас Устабашиев и Петър Харадинов-член на общинския съвет уважиха празника на любовта в село Момчиловци.

По традиция в дните между „Св.Валентин” и Сирни Заговезни селото почита семейните двойки с най-дълъг брачен живот.Тази вечер в ритуалната зала на кметство Момчиловци кметицата Мария Никова поднови брачните обети на две семейства, празнуващи диамантена сватба и пет двойки, отбелязващи своята златна сватба след 50 –годишен брачен живот. Янкова поздрави своите съселяни с достолепните празници, а инж.Устабашиев им поднесе по една червена роза и поздравителен адрес от името на Левицата.

”Достолепният брачен живот показва колко здраво и сплотено е родопското семейство, от което младото поколение трябва да се учи. Вие сте пример за подръжание, въпреки че в живота е нямало само радост, но и отговорности”,подчерта в словото си инж.Устабашиев.Програмата продължи с много настроение, а „диамантените” и „златни” двойки си припомниха първият брачен танц преди 60 и 50 години.

Вирни се горе