Продължава борбата на Мария с тежката болест, семейството благодари на всички, които помагат за лечението й

 Продължава борбата на Мария с тежката болест,  семейството благодари на всички, които помагат за лечението й

Семейството на Мария благодари на всички, които й помагат в битката с коварната болест

Мария Николова Кюркчиева от Смолян премина изследвания и лъчелечение в Турция, сега предстои химиотерапия, която ще се проведе тук в България. Припомняме, че диагнозата на младата смолянчанка е рак на белия дроб с разсейки в мозъка. Тя е на 54 години има две деца и едно внуче. През май тази година получава изтръпване на десен крак и ръка. Направените специализирани изследвания показват наличие на метастази в мозъка. Мария е приета по спешност в “Пирогов” ЕАД, София, където е оперирана и е премахнато едно от трите големи образувания. След операцията получава десностраннна пареза.

Събраните средства помогнаха на Мария да премине редица прегледи и лъчелечение в Турция. „Искам да благодаря на всички хора с добри сърца,които ми оказаха и продължават да оказват морална и материална подкрепа в най-трудния момент от моя живот. Лечението ми повлиява благоприятно, има положителна промяна в състоянието ми и се чувствам по-добре“, заяви за SmolyanNews.com Мария Кюркчиева.

Тя ще продължи лечението си с химиотерапия, а малко след това й предстои нов контролен преглед в Турция. Семейството благодари на всичкиа, които ги подкрепят в този тежък за тях период.

За продължаването на терапията на Мария са необходими още средства и на този етап единствената възможност за нея в надпреварата с времето е да бъдат обезпечени следващите й медицински интервенции, които да предотвратят влошаването на състоянието й.

Банкова сметка:

УниКредит Булбанк (за физически лица)

BIC: UNCRBGSF

IBAN:BG66UNCR70001522690138

Вирни се горе