Претърсиха дома на сестрата на Маргините

Претърсиха дома на сестрата на Маргините

Полицията е извършила обиск в дома на сестрата на Маргините в Пловдив, вчера следобед.

Това каза самата сестра на Николай и Красимир Маринови – Марияна, цитирана от Дарик. По същото време в града започна масирана полицейска операция. Малкия Маргин е обявен за издирване и наистина, ако бъде засечен в града, той ще бъде задържан в ареста, но не се е появявал в Пловдив или областта, заяви по БНР директорът на Областната дирекция на МВР комисар Тодор Чонов.

Марияна Маринова бе категорична, че не знае къде е брат й Николай – Малкия Маргин. По думите й не се е виждала от година с двамата си братя, общували само по телефона и секретарката на Красимир.

По-рано през деня и адвокатът на Николай Маринов – Людмил Рангелов, каза, че до момента не се е свързвал с клиента си. По думите му, ако Николай се обади, ще го посъветва да се яви пред органите на реда.

Обискът в дома на Маринова е бил направен в 14 часа следобед. От полицията отрекоха акцията в Пловдив да е заради Малкия Маргин, отказаха информация и за това дали е претърсен домът на сестра му в Пловдив.

На Красимир Маринови вече бе повдигнато обвинение за подбудителство на неустановен извършител за убийството на Боби Цанков. Големия Маргин е в ареста, полицията издирва на Малкия Маргин, за да предяви същото обвинение и на него.

Вирни се горе