Пампорово АД благодари на военните до Министерството на отбраната

Пампорово АД благодари на военните до Министерството на отбраната

Пампорово АД изпрати благодарствено писмо в Министерството на отбраната за оказаната помощ от 101 алпийски батальон при организиране на състезанията за Световната купа на 12 и 13.02.2012г. в курортен комплекс Пампорово.

Тридесет и пет военнослужещи от 101 алпийски батальон продължават денонощната работа в курортен комплекс Банско за състезанията кръг от Световната купа вече повече от месец без почивка – подготвят трасета, слагат предпазни мрежи и рекламни пана, издигат трибуни стар-финалните къщички, съобщи командирът на батальона подполковник Димитър Кацаров. Военнослужещите работят със ски на състезателното трасе и осигуряват неговата охрана и обезопасяване. Днес, 22.02.2012 .г, военнослужещите от 101 алпийски батальон са поканени на коктейл, организиран от председателя на Българската федерация по ски господин Цеко Минев в курортен комплекс Банско, каза още Кацаров.

Съгласно плана воините от 101 алпийски батальон се завръщат в Смолян след непрекъсната работа повече от месец на 27.02.2012 г. и ще получат заслужена няколко дневна почивка, допълни от Банско командирът на 101 алпийски батальон подполковник Димитър Кацаров.

Вирни се горе