Отличиха служители от РД ПБЗН – Смолян в областния етап от националния конкурс “Пожарникар на годината” - 2015 г.

 Отличиха служители от РД ПБЗН – Смолян в областния етап от националния конкурс “Пожарникар на годината” - 2015 г.

Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – гр. Смолян проведе ежегодния областен етап от националния конкурс „Пожарникар на годината” за 2015 година. Комисия разгледа предложенията, оценките и информациите за работата на служителите, постъпили от съответните структурите на РД ПБЗН – Смолян.

Оценена беше дейността на всеки един участник и по постигнатите резултати комисията класира победителите в конкурса на областно ниво, както следва:

А) “Пожарникар на годината – комплексен победител” – за държавни служители, работeщи в различни направления на дейност – не се присъжда;

Б) “Пожарникар на годината” от направление “Пожарогасителна и спасителна дейност”:

– под раздел за държавни служители с категория “Б”, “В” и “Г” – не се присъжда;

– под раздел за държавни служители с категория “Д” и “Е”: Красимир Щерев Каладжиев – водач на СА І степен (водач на подемно транспортна техника) РС ПБЗН-Смолян;

В) “Пожарникар на годината” от направление “Контролна дейност”, осъществяващи държавен противопожарен контрол или превантивен контрол:

– под раздел за държавни служители с категория “Б”, “В” и “Г”:

Красимир Карамфилов Йосифов – инспектор ДПК в РС ПБЗН – Златоград; – под раздел за държавни служители с категория “Д” и “Е”: Георги Иванов Малаков – мл. инспектор по ДПК в РС ПБЗН – Пампорово.

Комисията предлага и номинира за участие в Националния конкурс в раздел Пожарникар на годината от направление “Пожарогасителна и спасителна дейност” за държавни служители с категория “Д” и “Е”:

Красимир Щерев Каладжиев – водач на СА І степен (водач на подемно транспортна техника) РС ПБЗН-Смолян.

Класираните служители на областно ниво в Националния конкурс „Пожарникар на годината” 2015 година, са наградени с “Писмена похвала” със заповед на ВПД директора на РД ПБЗН – Смолян комисар Симеон Цървуланов.

На снимките – тримата наградени служители на РД ПБЗН – Смолян.

Вирни се горе