Откриха офис на Netins Brokers в Смолян

Откриха офис на Netins Brokers в Смолян

В Смолян отвори врати офис на “Нетинс Брокерс”

В присъствието на директора на компанията, представители на бизнеса и клиенти, Марияна Хаджихристева-експерт застраховане и шеф на офиса в Смолян си пожелаха много доволни клиенти. “Нетинс Брокерс” ООД е основан през 2012 г. със седалище и адрес на управление в град София. Извършва основна застрахователна дейност в обслужването на клиенти и посредничество със застрахователи в общото застраховане, здравното, имуществено, животозастраховане и пенсионно осигуряване, обясни Хаджихристева.

Портфолиото включва всички видове задължителни и доброволни застраховки, които покриват европейските стандарти.

Структурата е стройно организирана и съобразена с нововъведенията на застрахователния пазар в страната.

Нетинс Брокерс е сред най-динамично развиващите се застрахователни брокери на българския пазар. Символ на надеждно партньорство и коректност.

Екипът е от професионалисти с богат опит в застраховането и ликвидацията. Предлагат индивидуално отношение към всеки един клиент.

Целта на компанията е да поддържа близки отношения с клиентите си и партньорите, базирани на доверие, постоянен диалог и прозрачност в действията.

Нетинс Брокерс се утвърждава като новатор на българския пазар.

“Нетинс Брокерс” ООД е лицензиран брокер от Комисия по Финансов Надзор към Министерство на Финансите на Република България под №375-ЗБ/08.01.2013, отговаря на всички европейски изисквания.

На 27-ми ноември 2013 г. „НЕТИНС БРОКЕРС” ООД официално стана член на една от най-старите асоциации в България – Асоциацията на застрахователните брокери в България.

Вирни се горе