Откриха мъртъв тираджия от Родопите в кабината на камиона му в Турция

Откриха мъртъв тираджия от Родопите в кабината на камиона му в Турция

Тираджия от Родопите е бил открит мъртъв в кабината на камиона му в двора на строителна фирма в турския град Малкара. 62-годишния Зюлфи Емирски е бил намерен вчера сутринта, от представител на местната фирма, когато се опитал да го събуди. Кабината била заключена, предаде Дарик.

Започнал да вика, но от вътре нямало никаква реакция. Тогава алармирал полицията. На място пристигнали и пожарникари и медицински екип. Вътре бил открит трупът на водача.

Тялото е транспортирано за аутопсия в Истанбул, съобщават информационните агенции в Южната ни съседка. Мъжът е от Рудозем и живее в кв. “Койнарци”, а камионът който управлявал също е бил със Смолянска регистрация и превозвал дървен материал.

„За съжаление и до мен достигна тази информация, но не знам повече подробности“, коментира кметът на община Рудозем Румен Пехливанов. Градоначалникът се опитал да се свърже с близките на починалия, но на този етап мобилните им телефони не отговарят, като се предполага, че те са заминали за Турция и няма връзка с тях.

Вирни се горе