Организират фотографски конкурс

Организират фотографски конкурс

Управляващият орган на Програмите за европейско териториално сътрудничество, с подкрепата на Съвместния технически секретариат на Програмата „Гърция – България 2007-2013“ и на Националния партниращ орган в България, организира фото конкурс под наименование „Популяризиране на красотата на трансграничната област и нейните хора“, по повод Европейския ден на сътрудничеството, който тази година ще бъде отбелязан на 21-ви септември с участието на повечето програми за европейско териториално сътрудничество в Европейския съюз.

Крайният срок за изпращане на фотографии за фотоконкурса „Популяризиране на красотата на трансграничната област и нейните хора“ е 4-ти септември 2013 г. В него могат да участват лица над 18 години, които живеят в избираемата територия на Програмата за европейско териториално сътрудничество „Гърция – България 2007-2013“.

Най-добрите фотографии ще получат награда, а подбрани фотографии ще бъдат изложени в гр. Комотини, Гърция, в периода 13-16/09/2013.

Повече информация може да получите на интернет страницата на програмата: www.greece-bulgaria.eu, секция “Latest News”, както и на интернет страница www.interreg.gr.

Ако участникът е под 18 години, се изисква подпис на родител или настойник.

Вирни се горе