ОИЦ започва кампания „Стъпки по пътя към програмен период 2014 – 2020“

ОИЦ започва кампания „Стъпки по пътя към програмен период 2014 – 2020“

Областния информационен център започва от понеделник, 24-ти ноември 2014 г. кампанията „Стъпки по пътя към програмен период 2014 – 2020“, която се организира от мрежата от областни информационни центрове в страната. В рамките на една седмица, от 24-ти до 28- ми ноември във всяка община от област Смолян ще бъде експонирана фотоизложба, представяща резултати от успешно изпълнени проекти на територията на област Смолян.

Успоредно с фотоизложбата ще бъде организирана прожекция на филми, представящи добри практики от проекти с европейско финансиране, както и интересни филми с тема биоразнообразие и културно наследство, изработени в рамките на различни проекти.

След всяка прожекцията ще бъде организирана отворена приемна, в която посетителите ще получат индивидуален отговор на своите въпроси, свързани с възможностите за кандидатстване за европейско финансиране. Всички участници ще имат достъп до информационни материали, посветени на оперативните програми. За целта е изготвен график и място за провеждане на прожекциите.

В Смолян изложбата ще бъде подредена на входа на общинската администрация на 28 ноември 2014г.

Вирни се горе