Обявяват прием в „Чисти сърца”

                               Обявяват прием в „Чисти сърца”

През тази нова духовна учебна година обявяваме нов прием на деца и ученици за различните творчески групи в Младежки православен център „Чисти сърца” към катедрален храм „Св. Висарион Смоленски” – град Смолян. Те са: Вероучение и клуб „Защо?” /за по-големите/, хорово пеене, приложно творчество, изобразително изкуство и клуб „Деца-журналисти”, който спомага за изготвяне на вестник „Чисти сърца”. Обучението е безплатно, както и нужните спомагателни материали.

В „Чисти сърца” децата ще открият различен свят от обикновения, ще научат истини, както никъде другаде, които да обогатят деня и живота им.

Нека да сме заедно! Заедно да преживяваме щастието да творим и да сме приятели, да усвояваме добродетели, които ще ни крепят цял живот, да пътуваме до културни забележителности и до незаменимите духовни стожери на българското – манастирите, да се учим на милосърдие и доброволчество и да ги прилагаме. Да имаме свободата да вярваме, да се изразяваме и да подпомагаме обществото ни в опазване и развиване на нашите български национални ценности.

Очакваме децата с радост!

От екипа преподаватели в „Чисти сърца”

Записване: На касата на храм „Св. Висарион Смоленски”

Вирни се горе