Обучителен семинар по Програмата EQUIP се проведе в Доспат

Обучителен семинар по Програмата EQUIP се проведе в Доспат

Д-р Джон Кели, началник на регионален инспекторат по образованието или суперинтендент в гр.Пеарленд, щата Тексас, Съединени Американски Щати посети гр.Доспат. В конферентната зала на СОУ „Д.Благоев” – гр.Доспат на вчера се проведе обучителен семинар по Програмата EQUIP на теми: „Фиксирано или развиващо се съзнание” и „Работа в екип е работа мечта!”

Д-р Джон Кели бе лектор по първата тема, заедно д г-н Гроздан Стоевски, магистър по комуникации „Национален координатор и сертифициран лектор на EQUIP”.

Инициативата на мероприятието е на директора на учлището в Доспат Емил Хавальов и фондация „Динамис”. Подобни семинари са проведени в София, Смолян, Велинград, Гоце Делчев, Доспат и др.

Основната цел на семинарите е повишаване на управленския капацитет на областта на образованието. Семинарът бе открит от директора на училището Емил Хавальов, който поздрави гостите и присъстващите. На срещата присъстваха педагози, директори на училища. Община Доспат се представляваше от инж.Веселин Калфов – гл.експерт „Образование, култура, младежки и социални дейности, програми и проекти”, който изрази задоволство от проявата.

EQUIP е международна обучителна програма, основана от д-р Джон Максуел и се практикува в над 150 страни.

Вирни се горе