Областният управител инж.Стефан Стайков има рожден ден

Областният управител инж.Стефан Стайков има рожден ден

По този повод кметът на община Смолян Николай Мелемов изпрати поздравителен адрес до рожденика. В него се казва:

Радвам се, че като кмет на община Смолян мога да Ви поздравя по повод рождения ден, да Ви пожелая здраве, бодър дух, мъдрост и удовлетворение от всичко, което правите за възраждането на Родопския край, за Смолян, за благосъстоянието на родопчани.

Смолянска област е крайнина на България, в която най-силно тупка сърцето на родината. Не случайно хората казват: „Силни ли са Родопите, силна е и България”. Това не е хипербола, а самата истина. Нашият труд и талант са част от труда и таланта на българския народ, който въпреки трудностите гради своето отечество Република България.

Гордея се, че работим заедно, че даваме най-доброто от себе си за благополучието на смолянчани, за привличане на младите хора в родния край, за разкриване на нови хоризонти пред можещите, предприемчивите, умните. Пред всички, които честно работят за просперитета на Смолян и на Родопите.

Господин областен управител, приемете моите искрени поздрави и сърдечни пожелания за спокойни сетнини, за признание на всичко сторено от Вас през дългия път на съзидание и мечти. И обич от родопчани, които знаят, че само слънцето стои по-високо от България.

Честит празник!

Вирни се горе