Бар "Верту" предлага електронно меню през мобилния телефон

 Бар "Верту" предлага електронно меню през мобилния телефон

Използвайте най—новото ни електронно меню в бар “Верту” през мобилния телефон, за да направите вашите поръчки лесни и удобни

Всеки притежател на смартфон и таблет, и клиент на бар “Верту” може да повика сервитьор и направи своята поръчка по най-лесния и удобен начин чрез електронно меню. Иновативният продукт предлага модерна, бърза и интерактивна работа при обслужване в барове, заведения и ресторанти. Инсталиран на мобилни или стационарни устройства за всяка маса в едно заведение, продуктът може да бъде използван като интерактивно електронно меню, напълно заместващо своя хартиен аналог. С негова помощ, чрез снимки и описания, клиентите сами разглеждат, избират желаните храни и напитки и правят поръчка. Решението позволява да бъде използвано и като работно място на сервитьорите. Чрез Му Menu те могат да маркират, обработят и препратят получените поръчки в реално време, като по този начин се оптимизира процесът на обслужване на клиентите.

Освен най-новата придобивка Бар-ресторант “Верту” предлага на своите клиенти вкусни изкушения, приготвени по оригинални рецепти. За ценителите на добрата кухня се предлага арабска и китайска кухня, а на втория етаж в ресторанта за бързо хранене ще похапнете евтино, бързо и с богат асортимент и високо качество различния ястия и специалитети. Принципите, които следва заведението за бързо хранене са качество, чистота, бързина и безкомпромисност в избора на хранителни продукти.

Всеки ден се предлагат над 30 вида ястия от свинско, пилешко, телешко и агнешко месо.

Новото в ресторант “Верту” е, че след 16.30 часа може да ползвате 20% отстъпка на храната.

Всичко това в бар-ресторант "Вертту". Бар-ресторант “Верту” се развива с една единствена цел- да се превърне в твоето любимо място за хранене, почивка на чаша кафе, място за приятна среща с приятели с качествено питие. “Верту” ще ви посрещне в в нова и по-модерна обстановка и ще ви предложи качествено и бързо обслужване. Обслужващият персонал на Бар-ресторант “Верту” , въоръжен с много енергия и съпричастност, ще ви обгради с грижи и гостоприемство и ще ви предложи да се насладите на вай-качествените напитки и най-вкусната храна.

Заповядайте в Бар-ресторант “Верту” – едно от най-познатите и посещавани места на главната улица в град Смолян.

Вирни се горе