Напусна ни д-р Ася Чангалова!

Напусна ни д-р Ася Чангалова!

Доказан професионалист и прекрасен човек ни напусна днес.....

Изненадващата кончина на акушер-гинеколога доктор Ася Чангалова шокира смолянчани в ранните часове на днешния неделен ден, а SmolyanNews.com загуби безценен приятел.

Отиде си човек с доказани качества и доброта, заслужил уважението на своите близки, приятели, пациенти и съграждани. Една смърт, която винаги идва неканена, но в случаи като този тя направо ни връхлетя и ограби, като отне от нас близък и приятел. Отиде си един усмихнат и позитивен Човек!

Д-р Ася Чангалова е доказан специалист в областта на гинекологията с многогодишна практика. Завършва медицина в Русия, а после специализира акушеро-гинекология /репродуктивна медицина/ в България. Взема активно участие в редица семинари и обучения, награждавана е за успехите си. Беше един от най-търсените лекари в областта. Тя не просто предлагаше професионално отношение към всеки проблем на пациента, но също така притежаваше оборудван със най-съвременна технология кабинет. Д-р Ася Чангалова оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, посветен на професията си в името на хората.

Изразяваме почит и преклонение за добротата, любовта й към хората, и пред професионализма й на акушер-гинеколог, който всеки ден доказваше. Ние загубихме един от най-ценните и близки приятели! Почивай в мир, скъпа Асе! Ще останеш завинаги в сърцата ни! Поклон пред светлата ти памет! Екипът на Smolyannews.com поднася най-искрени съболезнования на семейството и близките!

Поклонението ще бъде утре, 14 юни от 10 часа в храм св. Висарион Смолянски, а погребението от 13 часа в гробищен парк "Беклиийца"/горен вход/.

Вирни се горе