Наградиха служители на МВР, демонстрираха различни техники от работата си

Наградиха служители на МВР, демонстрираха различни техники от работата си

Днес във всички Районни управления “Полиция” в област Смолян се проведе Ден на отворените врати, като гостите имаха възможност да видят патрулните автомобили, технически и помощни средства, които използват полицаите в работата си, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част, да наблюдават различни демонстрации.

Пред сградата на ОД МВР – Смолян бе организирано изложение на технически и помощни средства, използвани в ежедневната работа от служителите от ОД МВР – Смолян, РДГП – Смолян и ОУ “ПБЗН” – Смолян. Екипи на трите регионални структури на МВР направиха зрелищни демонстрации пред гражданите.

По случай празника, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати са наградени общо 75 служители на ОДМВР – Смолян, РДГП – Смолян и ОУ ПБЗН – Смолян, както следва:

НАГРАДЕНИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОДМВР СМОЛЯН В ЧЕСТ НА ПРАЗНИКА НА МВР 5 ЮЛИ 2012 Г.

За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения и по повод празника на МВР – 5 юли са наградени общо 36 служители на ОД МВР – Смолян, както следва:

  • От Министъра на вътрешните работи с “Писмена похвала” са наградени трима служители на ОД МВР

  • От Министъра на вътрешните работи с “Колективна парична награда в размер на 600 лв.” са наградени 12 служители на ОД МВР – Смолян

  • 15 служители на ОД МВР – Смолян са наградени с “Писмена похвала” от Директора на ОДМВР – Смолян

  • Наградени с “Писмена похвала” от заместник-

директора на ОДМВР Смолян са 2 служители

  • Наградени с “Писмена похвала” от началник

отдел “Охранителна полиция” – 4 служители

НАГРАДИ НА СЛУЖИТЕЛИ ОТ РДГП – СМОЛЯН ПО СЛУЧАЙ 5 ЮЛИ – ПРАЗНИКА НА МВР За постигнати високи резултати в служебната дейност за полугодието са наградени 81 служители от РДГП – Смолян /от Главния секретар на МВР – един служител; от Директор на Главна дирекция “Гранична полиция” – 5 служители; от Директора на РДГП – Смолян – 41 служители; от Началници на ГПУ – 34 служители/.

За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения и по повод празника на МВР – 5 юли са наградени 28 служители от РДГП – Смолян:

  • от Директор на Главна дирекция “Гранична полиция” са наградени четирима служители

  • от Директора на РДГП – Смолян са наградени 24служители.

НАГРАДИ НА СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОУПБЗН СМОЛЯН ПО ПОВОД 5 ЮЛИ – ПРАЗНИКА НА МВР:

За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения и по повод празника на МВР – 5 юли са наградени 11 служители на ОУ ПБЗН – Смолян, както следва:

  • Награден от Министъра на вътрешните работи с “Писмена похвала” –

един служител на ОУ ПБЗН- Смолян.

  • Наградени с “Писмена похвала” от Директора на

Главна дирекция “ПБЗН” са 6 служители на ОУ ПБЗН – Смолян

  • С «Писмена похвала» от Началника

на ОУПБЗН Смолян са наградени четирима служители

И тази година по традиция ОДМВР – Смолян връчва награда по случай празника на МВР на гражданин, оказал съдействие на полицията.

С плакет на ОД МВР и грамота за граждански принос в борбата с престъпността и за опазване на обществения ред бе награден Манол Стефанов Пелтеков от гр. Смолян. Благодарение на своевременно подаден от него сигнал в полицията за група лица със съмнително поведение, които той забелязал в с. Солища, общ. Смолян, бе разкрита кражба на различни вещи от две къщи в селото, като извършителите бяха задържани на местопроизшествието.

Още снимки в Галерия!

Вирни се горе