Над 50 души се запознаха с дейностите на ОИЦ-Смолян

Над 50 души се запознаха с дейностите на ОИЦ-Смолян

Над петдесет човека присъстваха на първата от поредицата информационни срещи на Областен информационен център (ОИЦ) – Смолян, организирана в залата на община Смолян на 13 юни 2012 г. На срещата присъстваха представители на бизнеса, община Смолян, Регионални структури на министерствата, неправителствени организации, бизнес, социално – икономически партньори на местно ниво, работещи в различни сфери на дейност.

Основната цел на срещата бе запознаване с екипа на ОИЦ – Смолян, с основните задачи, които той ще осъществява и видовете услуги, които ще предоставя на всички заинтересовани организации и граждани. Беше представена информация за оперативните програми в България в настоящия програмен период, както и актуални и предстоящи схеми за кандидатстване и възможности за финансиране с проекти в различните сфери на дейност.

Областен информационен център – Смолян се създава в рамките на проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център – Смолян", финансиран по Оперативна програма „Техническа помощ", Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161PO002-3.3.02-00020-C0001, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, обясни на срещата Зорица Ставрева, експерт „Информационно обслужване и услуги”.

Вирни се горе