„Младежта в действие”

„Младежта в действие”

През тази седмица от 11 декември до 15 декември в Смолян специалистите от Младежки информационно консултантски център Аз-Мога организират поредица от събития за младите хора в региона. Седмицата е посветена на предприемачеството, активността и развитието.

Тази сряда ще попитаме младежите: „Искате ли да научите как най-добре учите и къде са Вашите таланти и скрит потенциал?! Познавате ли множествената си интелигентност и стила си на учене!?“

По време на събитието всички ще могат да си направят безплатен тест за множествена интелигентност – „Коя е твоята интелигентност“.

По време на партито и срещата ще очертаем и желанията и идеите за проекти от младежите в община Смолян, които да включим в програмата на МИКЦ за 2018г.

Младежкото събитие Аз-Мога е на 13-ти декември, сряда, от 17 часа в община Смолян, източно крило, 6 етаж, Младежки център. По време на събитието ще направим обиколка в училища в Смолян и региона. Специалисти от центъра ще посетят училища в различни населени места от региона в гр. Мадан, гр. Рудозем, гр. Чепеларе и ще се срещнат с ученици между 15 и 19 години. Ще се проведат дискусии за това „Какво е да си младеж?!“

Предвидена е и среща с млади предприемачи и младежи в град Смолян посветена на:

„Младите хора в бизнеса и възможностите за предприемачество в Родопите“.

Утре, 14-ти декември от 17.30 часа в „МИКЦ Аз-Мога“ ще се проведе среща посветена на предприемачеството и младите хора в Родопите.

В инициативите ще вземат участие млади хора от област Смолян, политици, заинтересовани лица, представители на бизнеса и НПО, образователни институции (училища и университети) и организации, културни дейци, представители на читалища.

Вирни се горе