Кухни по поръчка като по-добрата алтернатива

Кухни по поръчка като по-добрата алтернатива

Да речем, че вече сте се сдобили с мечтания дом – разполагате с чудесна къща или уютен апартамент и ви предстои следващата крачка. Обзавеждането на ново жилище би могло да бъде едно изключително приключение.

Когато стартирате тази следваща стъпка, определено трябва да приоритизирате. Кое е ключовото помещение за един дом? Кухнята, разбира се. И тук всеки е изправен пред две опции – или да се снабди с модулна кухня от магазина, или да се заеме с направата на [https://kuhnia.bg/projects/list/][к��хня по поръчка] .

В днешната статия ще обясним защо, според нас, е по-добра идея за вас да проектирате кухнята си и да си спестите редица главоболия.

Кухнята по проект ви дава поле за изява

Ако се спрете на готов модел кухня от мебелен магазин, то вие сте лимитирани от гледна точка на дизайн, функционалност и използвани материали. Твърде често имено крепежните елементи и плоскостите, които са използвани за направата на кухните, не са от първо качество. Този факт, в последствие, би ви създал редица главоболия – никой не иска скоро след монтажа кухнята му да се окаже не особено устойчива и добре сглобена. Тук по-добрата алтернатива е да изберете кухня по проект. Така вие ще имате пряко участие в дизайна и подбора на материалите. Бихте могли да изградите кухнята си спрямо личните си предпочитания и нужди. Ако обичате подредеността и изчистената визия, бихте могли да инсталирате множество шкафове и чекмеджета. Ако пък сте почитател на раздвижените дизайни, можете да заложите на лавици, които да позиционирате на различни височини. При кухнята по проект всичко опира единствено и само до личния ви вкус и почерк. Не е за подценяване и фактът, че бихте могли да подберете материалите и крепежите, които ще влязат в направата на проекта ви.

Външният вид изцяло подлежи на предпочитанията ви

Представете си да ви предстои обзавеждане на дома и да прекарвате неделните утрини в разглеждане на интериорни каталози. Сещате ли се за онази прекрасна кухня, която мернахте измежду страниците? Е, с кухнята по индивидуален проект бихте могли да реализирате тази си идея. Кухнята по проект ви дава наистина необятни възможности. Можете да вплитате различни цветове, както и многообразни елементи и кухненски аксесоари. Ако много ви допадат винените рафтове и етажерки в кухните, то с лекота можете да добавите такива в собствения си проект. Искате по-нестандартен гръб за вашата кухня? В проекта можете да заложите на плочки, камък, фото-изображение или гръб от термоплот в различни цветове и десени. Въображението наистина е необятно и му давате възможност да се развие, именно като заложите на собствения проект.

Направете кухнята си функционална

Вашата кухня ще бъде ползвана от вас. Съвсем естествено е да искате тя да ви бъде удобна и елементите й да бъдат така позиционирани, че, в максимална степен, да се възползвате от множеството им функционалности. Ако имате нужда от повече работно място, изберете островна маса, която да ви служи като допълнителен плот, например. Готовите модели от магазините са изключително базисни и не биха могли да удовлетворят домакинските ви нужди в най-пълна степен. Ако се заемете сами с проекта на кухнята си, обаче, то ще съумеете да я направите точно такава, каквато ви се иска.

Вирни се горе