Комуникационна кампания за проучване и анализиране на нагласите за превенция на насилието над жени на работното място се провежда по проект

Комуникационна кампания за проучване и анализиране на нагласите за превенция на насилието над жени на работното място се провежда по проект

Комуникационна кампания за проучване и анализиране на нагласите за превенция на насилието над жени на работното място сред ръководния състав на малкия и среден бизнес в област Смолян.

Клуб на жените „Родопчанка“ гр.Смолян получи финансиране от Българския фонд на жените и стартира Комуникационна кампания за проучване и анализиране на нагласите за превенция на насилието над жени на работното място сред ръководния състав на малкия и среден бизнес в област Смолян. Дейностите ще се реализират в рамките на следващите 6 месеца.

Целта на проекта е привличане на местните бизнес общности в работата по превенция на насилието над жени.

Проучване на нагласите и подобряване на работата по превенция на насилието над жени в малки фирми в отдалечени населени места в област Смолян чрез провеждане на дълбочинни интервюта с ръководния състав, предимно с женски състав, отпечатване на Наръчник на бизнеса в отговор на насилието над жени, създаване на платформа за споделяне на добри практики, която да функционира след завършването на проекта и да гарантира неговата дългосрочна устойчивост, са само част от дейностите, които са предвидени.

Резултатите ще бъдат анализирани в обобщен доклад, който ще бъде предоставен на всички заинтересовани страни, а чрез медиите получените резултати ще достигнат до обществеността. Бюджетът на проекта е 4 768 лв.

Вирни се горе